Verhuur

Verhuur

Rental Center

Bent u bezig met een project waar u specifieke tools voor nodig heeft? Onze Rental Center kan helpen om de klus te klaren, ongeacht het formaat van uw project. Wij bieden concurrerende huurprijzen voor al onze diensten en verschillende opties voor het huren van gereedschap voor uw gemak.

Tools kopen vs Tools huren

Huurgereedschap heeft zijn voordelen. U hoeft ze niet op te slaan of te onderhouden. Als u klaar bent, brengt u het gewoon terug. Wij zorgen voor de rest. Misschien heeft u een vloerschuurmachine nodig om uw hardhouten vloeren op te knappen. Als u maar een paar keer per jaar gebruik maakt van een hogedrukreiniger, overweeg dan om deze hogedrukreiniger te huren. Er is geen onderhoud of opslag nodig. Misschien heeft u wat extra stroom nodig voor een project, overweeg dan om een generator te huren. U krijgt professionele tools en equipment om de klus te klaren.

Hoe huur ik gereedschap ?

Voor het huren van gereedschap dient u een reservering te plaatsen. U geeft aan welk gereedschap u nodig heeft, waar u het gereedschap zal toepassen en de verwachte uren van verbruik van het gereedschap. Afhankelijk van het type gereedschap vragen wij een borgsom. Nadat uw aanvraag in behandeling is genomen ontvangt u een offerte van ons. Indien u akkoord gaat met de offerte kunt u het gereedschap ophalen in de winkel. De mogelijkheid voor levering bestaat ook. De Rental Center is te bereiken op 471313 ext 1303. U kunt ook heel eenvoudig een reservering plaatsen op de website door onderstaand formulier in te vullen.