Service en reparatie

Service en reparatie

Ons onderscheidend vermogen zit in aftersales service, vooral door het delen van onze kennis en expertise. Bij ons Service Center in de winkel, kunnen klanten terecht voor service en reparatie van producten. Fernandes Technical Center is er trots op een officiële dealer te zijn voor alle merken in ons assortiment. Wij streven ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen. Door een erkende dealer te zijn, krijgen alle producten die we in ons assortiment hebben de volledige fabrieksgarantie. Elk van onze merken hebben hun eigen garantievoorwaarden. Lees verder voor de specifieke garantievoorwaarden van onze merken.

Algemeen

Fernandes Technical center biedt een garantie van 3 maanden vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum op haar producten en garandeert tegen tekortkomingen in materiaal en vakmanschap. Deze garantie dekt geen producten die verkeerd zijn gebruikt, aangepast of gerepareerd. Als blijkt dat het product defect is en onder de garantie valt, wordt het kosteloos gerepareerd of u ontvangt een vervangend exemplaar.

Makita

Elke Makita-tool is gegarandeerd vrij van defecten te zijn gedurende een periode van 1(één) jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Mochten zich tijdens de periode van een jaar problemen voordoen, kunt u terecht bij onze service center. Als bij inspectie blijkt dat het probleem is veroorzaakt door een defect in materiaal, zal het apparaat kosteloos worden gerepareerd of vervangen. Deze garantie is niet van toepassing op Makita-accessoires.

Wanneer vervalt de garantie

De garantie komt te vervallen in de volgende situaties:

  • Machines die door anderen dan door Fernandes Technical Center aangewezen deskundigen zijn gedemonteerd of door hen zijn gewijzigd.
  • De gevolgen van verkeerd gebruik van de machines. Indien de instructies in de gebruiksaanwijzing niet zijn opgevolgd, er sprake is van slecht onderhoud, nalatigheid, of overbelasting van de machine.
  • Bij het ontbreken van gebruiksdelen zoals cirkelzaagbladen, schuurschijven, beitels en ook onderdelen voor de bevestiging hiervan (bouten, sluitringen).
  • Onderdelen onderhevig aan normale slijtage tijdens de garantieperiode door zeer intensief gebruik

De Service en reparatie afdeling van Fernandes Technical Center staat voor u klaar als het gaat om Aftersale service en voor reparaties van gekochte producten. Ons deskundig team gaat met grote zorg om met uw producten. Voor aftersale service kunt u terecht bij onze Service Center aan de Klipstenenstraat #3. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen op 471313 ext 1303 of per email sales.technical@fernandes.sr