Over ons

Over ons

Met onze kennis, praktijkgerichte ervaring en een netwerk van zorgvuldig uitgekozen partners, kunnen wij u tijdig en professioneel adviseren en bedienen op uw wenken


Fernandes Technical Center werd opgericht in 2016 en maakt deel uit de Fernandes Handelmaatschappij N.V. Met de oprichting van Fernandes Technical Center werden Fernandes Klip en Fernandes Ijzerhandel samengevoegd en is het aanbod van beide ondernemingen onder één dak te vinden, gevestigd aan de Klipstenenstraat # 3. Fernandes Technical Center speelt een belangrijke rol in het leveren van power tools, machines en accessoires aan diverse industrieën, voornamelijk in de constructie en mijnbouw. Fernandes Technical Center is de officiële vertegenwoordiger van diverse wereldmerken in de categorieën powertools, lasmachines, bouwmaterialen, sanitair en hang- en sluit werk

MISSIE

Onze technische businessunit biedt op een persoonlijke, gedegen en betrokken manier advies en levert producten, getoetst aan internationale normen, waarbij topkwaliteit en maximale klanttevredenheid centraal staan. Dit moet resulteren in lange termijn relaties met klanten, partners en medewerkers en resulteren in de meest betrouwbare leverancier te zijn.

VISIE

Met de kennis, kunde, praktijkgerichte ervaring en een netwerk van zorgvuldig uitgekozen partners, tijdig en professioneel de klant adviseren en bedienen op zijn of haar wenken. Kwaliteitsverbetering en waarde toevoeging, vormt hierbij een constante net zoals een betaalbare prijs.


WAAROM KIEZEN VOOR FERNANDES TECHNICAL CENTER?

DE HOOGSTE KWALITEIT

Onze kracht zit in onze betrouwbaarheid. We garanderen de hoogste kwaliteit van de producten die we verkopen. Een uitgebreid assortiment aan Makita powertools en accessoires, Honda Power Products (generatoren en waterpompen), zijn enkele van de vele sterke merken waarvan Fernandes Technical Center de officiële vertegenwoordiger van is.

SERVICE & GARANTIE

Ons onderscheidend vermogen zit in aftersales service, vooral door het delen van onze kennis en expertise. Als officiële vertegenwoordiger verzekeren wij u van goede service en garantie. Bij ons Service Center in de winkel, kunnen klanten terecht voor service en reparatie van producten. Sinds juli 2017 beschikt Fernandes Technical Center ook over een Rental Corner waar u terecht kunt voor het huren en/of leasen van power tools.

GEMAK EN BEZORGSERVICE

Wij leveren onze goederen binnen Paramaribo. Uw bestelling wordt bij u thuis afgeleverd of op een andere door u aangegeven locatie. Pakketten worden met de grootst mogelijke zorg behandeld, zodat de bestelde producten veilig en degelijk aan u worden overhandigd. U kunt kiezen uit diverse bestelmogelijkheden, via onze website, in de winkel, telefonisch of per email. Gaat u liever persoonlijk naar een winkel dichtbij? Klik dan hier!

WERKEN BIJ ONS

Het team bestaat uit ervaren medewerkers en young professionals, allemaal gedreven medewerkers die zich elke dag inzetten voor het bedrijf. Samen hebben wij één doel en dat is de klant de beste dienstverlening en ervaring te geven. Ziet u zichzelf werken bij Fernandes Technical Center? We zijn altijd op zoek naar ervaring en talent! Bekijk de vacatures of mail een open sollicitatie naar de HRM-afdeling: FCB.HRM@Fernandes.sr)