Ruilen & retourneren

Ruilen & retourneren

Ruilen is mogelijk mits het product ongebruikt is en de originele verpakking onbeschadigd. Daarnaast heeft u uw kassabon of factuur nodig. U kunt dan een ander product uitkiezen van dezelfde waarde.  Of u betaalt het verschil indien u een product met een hogere verkoopwaarde kiest. Indien u een product kiest met een lagere verkoopwaarde, dan krijgt u van Fernandes Technical Center een tegoedbon voor het verschil. Bij uw volgende aankoop, kunt u deze verzilveren. 

Indien u geen ander product kunt vinden waarmee u zou willen ruilen, ontvangt u een tegoedbon met een geldigheids duur van 1 jaar. Restitutie van uw geld is niet mogelijk.

Bij artikelen van Fernandes Technical Center geldt er verder een retourtermijn van 14 dagen. De retourtermijn gaat in op de dag dat u het product heeft ontvangen. Producten van Fernandes Technical Center die gekocht zijn bij een andere winkelier, vallen onder de verkoop- en retourvoorwaarden van de desbetreffende winkelier.  

Indien u een product wenst te retourneren, neem dan contact met ons op. Telefoon 471313 ext 1303 of stuur ons een email (sales.technical@fernandes.sr ). U kunt ook gebruik maken van onderstaand formulier.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.