Veilig online winkelen

Als het gaat om online aankopen doen, is veiligheid van uw gegevens het allerbelangrijkst. Fernandes Technical Center neemt de algemene cyberbeveiliging van onze online winkel en met name de beveiliging van het factureringsproces zeer serieus. In dit principe worden wij versterkt door deze onderstaande factoren:

Add Your Heading Text Here

SSL-CERTIFICAAT

Onze website beschikt over een SSL-certificaat heeft, hetgeen betekent dit Fernandes Technical Center er belang aan hecht dat uw winkelervaring veilig is en ervoor wilt zorgdragen dat alle gegevens (inclusief financiële gegevens) die u op onze website invoert, veilig worden versleuteld.

CUSTOMER SUPPORT

Het is ook geruststellend om te weten dat, in het geval van enige technische problemen tijdens het afrekenen, u contact kunt maken met onze klantenservice met uw vragen over facturering! U kunt ons bereiken op 471313 ext 1303 of per mail (sales.technical@fernandes.sr) van Maandag t/m vrijdag: 8:00-16:30u, Zaterdag: 8:00-13:00u

GEHEIMHOUDING

Daarnaast dienen alle medewerkers van de Fernandes Group inclusief haar dochterondernemingen, waaronder ook Fernandes Technical Center zich te houden aan onze organisatie gedragscode. Het omgaan met (gevoelige) klantinformatie is geïncorporeerd in onze werkmethodes, processen en bedrijfsethiek.